Google+ Followers

Wednesday, August 19, 2009

TAK FAHAM AKU......

HADRAT ABU DARDA ر صي الله عنه BERKATA," JIKA SEKIRANYA TIGA PERKARA YANG LAZAT DI DUNIA INI TIDAK ADA MAKA AKU TIDAK AKAN SUKA HIDUP DI DUNIA WALAU PUN SELAMA SEHARI.

SATU, KELAZATAN DAHAGA(DALAM PUASA) DI TENGAH HARI KETIKA CUACA PANAS YANG AMAT SANGAT.

KEDUANYA, KELAZATAN DALAM SUJUD DI WAKTU HUJUNG MALAM.

KETIGANYA, PERGAULAN DENGAN ORANG2 WARAK YG DARI KATA2 HIKMAH MEREKA BOLEH DIPILIH SEPERTI BUAH BUAH YANG BERMUTU DIPILIH DARI KEBUN."

1 comment:

NURA said...

salam sobat
kenapa tak faham sobat?
kan bisa tanya sama orang yang pintar dan yang disegani disini.

I TELL YoU

My photo
Alamat di no.75, Titian Sirat,Simpang Neraka 1500 Jalan Iman,Kampung Jannah. Nama aku Abdullah bin Adam. Mendapat pendidikan awal di sekolah rendah Roh. Relax jer kat sekolah tu..tadak peksa pun. Kemudian di hantar sambung blajar kat Sek Men Dunia. Sini tak abis2 peksa dan ujian. Assignment pun banyak. Emmm taktau la sukses ke tidak. Masalahnya Lecture aku dah kasi soalan bocor just aku jer buat dakkk je. Malas study lagi kononnya peksa jauh lagi. Kena Encik Izrael buat kuiz mengejut baru padan ngan muka aku...wa..waa..waa. Nanti penggal pertama nak kena peksa kat Dewan Kubur. Penggal Kedua Peksa Kat Majlis Bandaran Masyhar plak. Lepas tu baru la leh tgok mana nak sambung blajar kat U syurga ker atau U neraka ker

kitab haidistihadahnifas

don't follow me....follow la allah swt dan rasul saw.

BerZina Lebih MuDah DaRi BerNiKaH