Google+ Followers

Monday, September 20, 2010

ehya ramadhan bersama masyarakat orang asli....



antara keindahan alam ciptaan allah swt dalam perjalanan ke kampung orang asli



rata ratanya tiada agama lagi nih....di rasuah ngan coklat moga moga allah pilih mereka tuk ucap kalimah huhuhu (salah saya la nie cinta dunia banyak sangat )


kejayaan hanya dalam agama dik.....uhuks


salah satu kampung orang asli... di berhampiran bharat tea 


laailahailallah....


di kampung kuala boh.....


ade lagi gambar.....dan citer sensasi lagi menyayat hati pun ade...nantikan.....zzaaaash...




4 comments:

z@i said...

salam...
bestnyer ader air terjun...

moga Allah pilih mereka dan seluruh umat smpai hari kiamat untuk amal agama.

aliaazuan said...

Salam..

Kg Kuala Boh ni kat mane? Nmpak mcm banyak ladang teh boh.

musa said...

waalaikumussalam, salam anta telah disampaikan pada saya tadi masa mesyuarat markas isnin oleh c mahizan. Tahniah pada anta kerana dipilih oleh allah utk keluar 40 hari bersama orang asli. saya insyaallah nov route Sri Lanka 8 orang tiket dah beli dah tunggu nak p saja

akuhuduh said...

to zai.....ameenn

to aliaazua.....ku putuskan biar la rahsia..lalalalala..

to cikgu musa....saya ditasykil khidmat nizamudeen atau ke sri lanka tapi keinginan ke sri lanka jugak huhuhu
cikgu meh la kuar masturat kat umah saya, ajak cikgu mahizan skali

I TELL YoU

My photo
Alamat di no.75, Titian Sirat,Simpang Neraka 1500 Jalan Iman,Kampung Jannah. Nama aku Abdullah bin Adam. Mendapat pendidikan awal di sekolah rendah Roh. Relax jer kat sekolah tu..tadak peksa pun. Kemudian di hantar sambung blajar kat Sek Men Dunia. Sini tak abis2 peksa dan ujian. Assignment pun banyak. Emmm taktau la sukses ke tidak. Masalahnya Lecture aku dah kasi soalan bocor just aku jer buat dakkk je. Malas study lagi kononnya peksa jauh lagi. Kena Encik Izrael buat kuiz mengejut baru padan ngan muka aku...wa..waa..waa. Nanti penggal pertama nak kena peksa kat Dewan Kubur. Penggal Kedua Peksa Kat Majlis Bandaran Masyhar plak. Lepas tu baru la leh tgok mana nak sambung blajar kat U syurga ker atau U neraka ker

kitab haidistihadahnifas

don't follow me....follow la allah swt dan rasul saw.

BerZina Lebih MuDah DaRi BerNiKaH