Google+ Followers

Monday, November 14, 2011

!!!!!!!!!!! kalendar takwim haid 2012 !!!!!!!!!!



Calendar takwim haid istihadah


Wajib bagi kaum wanita mencatit kehadiran dan kitaran haidnya setiap bulan.

Semoga calendar ini membantu kaum ibu/wanita memahami perkara asas tentang haid mereka.

antara kandungan kalendar :

1.doa awal haid dan kelebihannya
2.jadual utk mencatit kedatangan haid utk setahun
3.beberapa info asas ttg darah haid
4.takwim kalendar islam 2012

Harga 1 kalendar        =  rm3.50
Harga 3 kalendar        =  rm10


pos laju 1/2kg = rm7
pos laju 1kg = rm10
berat satu kalendar = 100gram



kini anda tidak perlu bimbang lagi.....


10 comments:

akuhuduh said...

bole hunbungi saya tuk tempahan di talian 0111 2173090

jazakallah...

...antikapel... said...

bro, kenapa banyak 1? macam salah je lu taip number telefon ni...

wa cam minat nak beli...:)

akuhuduh said...

hello sis, wa cakap lu ini number mmg tarak salah punya..lu tarak caya lu hantam msj sama gua satu kali... nanti gua kasi sengat sama lu....hahahaha

hah kalu nak cepat order skrg la.. next week pocik out station 40 hari over the sea....ok roger...

ahLia teeeetttttt..... said...

cantik nyoo

musa said...

Wah bisnes lah tapi tak apa perkara baik punya saya doakan berjaya

akuhuduh said...

bukan bisnens cikgu.... sebar ilmu. kos kena ambik kira jugak memandangkan saya tak mampu korban macam sahabat.

kalendar tu saya design n buat sendiri bukan tolong jual hat org punya. tu sb kos bole tahan lagi. panjangnya double dr kalendar biasa.

eerr... cikgu nak tempah berapa?

Iman said...

nok 3 pakcik...camne nok bayar nih

boleh tolong pos ke kawan dok

Iman said...

ingat boleh print out...

Azekzk said...

hahaha.

jelah said...

kalender haid pon ade...ni sudah advance..

I TELL YoU

My photo
Alamat di no.75, Titian Sirat,Simpang Neraka 1500 Jalan Iman,Kampung Jannah. Nama aku Abdullah bin Adam. Mendapat pendidikan awal di sekolah rendah Roh. Relax jer kat sekolah tu..tadak peksa pun. Kemudian di hantar sambung blajar kat Sek Men Dunia. Sini tak abis2 peksa dan ujian. Assignment pun banyak. Emmm taktau la sukses ke tidak. Masalahnya Lecture aku dah kasi soalan bocor just aku jer buat dakkk je. Malas study lagi kononnya peksa jauh lagi. Kena Encik Izrael buat kuiz mengejut baru padan ngan muka aku...wa..waa..waa. Nanti penggal pertama nak kena peksa kat Dewan Kubur. Penggal Kedua Peksa Kat Majlis Bandaran Masyhar plak. Lepas tu baru la leh tgok mana nak sambung blajar kat U syurga ker atau U neraka ker

kitab haidistihadahnifas

don't follow me....follow la allah swt dan rasul saw.

BerZina Lebih MuDah DaRi BerNiKaH