Google+ Followers

Monday, August 10, 2009

POLIKLINIK DR YAQEEN

ALLAH S.W.T. YG BERI MUDHARAT DAN ALLAH S.W.T JUA YG BERI MANFAAT.USAHA YG DILAKUKAN MERUPAKAN AL SEBAB DRPD SUNNATULLAH.

AYAT AL QURAN UNTUK MENGHALAU LALAT DAN NYAMUK.


12. "Dan mengapa pula Kami tidak berserah diri kepada Allah padahal ia telah menunjukkan jalan untuk tiap-tiap seorang dari Kami menjalaninya? dan Demi sesungguhnya, Kami akan bersabar terhadap Segala perbuatan kamu menyakiti kami. dan Dengan Yang demikian, maka kepada Allah jualah hendaknya berserah diri orang-orang Yang mahu berserah".
SURAH IBRAHIM AYAT 12


Kaedahnya:
Bacalah ayat di atas sebanyak 7 kali dan tiupkan pd air yg sudah disediakan seberapa banyak yg diperlukan.
Kemudian ucapkanlah :

"Wahai nyamuk dan lalat; jika kamu beriman dgn Allah, janganlah kamu ganggu kami", sebanyak 7 kali. Selepas itu percikkanlah air tersebut di sekeliling rumah atau kawasan tempat tinggal. Dengan izin Allah nyamuk ataupun lalat akan menjauh.

2 comments:

Ummi Amirah said...

Assalamualaikum. Ummi nak share boleh?

akuhuduh said...

bisa aje...

I TELL YoU

My photo
Alamat di no.75, Titian Sirat,Simpang Neraka 1500 Jalan Iman,Kampung Jannah. Nama aku Abdullah bin Adam. Mendapat pendidikan awal di sekolah rendah Roh. Relax jer kat sekolah tu..tadak peksa pun. Kemudian di hantar sambung blajar kat Sek Men Dunia. Sini tak abis2 peksa dan ujian. Assignment pun banyak. Emmm taktau la sukses ke tidak. Masalahnya Lecture aku dah kasi soalan bocor just aku jer buat dakkk je. Malas study lagi kononnya peksa jauh lagi. Kena Encik Izrael buat kuiz mengejut baru padan ngan muka aku...wa..waa..waa. Nanti penggal pertama nak kena peksa kat Dewan Kubur. Penggal Kedua Peksa Kat Majlis Bandaran Masyhar plak. Lepas tu baru la leh tgok mana nak sambung blajar kat U syurga ker atau U neraka ker

kitab haidistihadahnifas

don't follow me....follow la allah swt dan rasul saw.

BerZina Lebih MuDah DaRi BerNiKaH