Google+ Followers

Monday, March 1, 2010

PaKej Ikram_MuSlimin...

hamba mau buat satu trip ikram_muslimin berkelah bawak anak bini cucu cicit tokwan nenek paklang paklong pakteh pakngah paksu dgn anak bini ( kecuali bapak ayam jer ). dalam agama benda nie dalam klausa kerehatan yang dibenarkan

tempat : koh bulone, thailand
masa : jumaat balik ahad
tarikh : ditetapkan kemudian
harga anggaran : rm 370 jer satu family
termasuk : bayaran bot / chalet / pakej mancing / candat sotong
jarak perjalanan : anggaran 2 jam naik bot dari jeti pak bara
 lain kos tanggung sendiri  : duit insuran kereta dlm rm30. makan minum/ minyak keta tol..
keterangan lanjut kasi tau kemudian.
target : 10 ke 15 family.
taun lepas dah pergi daa...



ini kat laut andaman



dalam perjalanan menuju koh bulone



bot yang akan digunakan

1 comment:

Cikgu Yang Azmah said...

Salam!! Cantik gambar2nya, sejuk mata memandangnya , terima kasih dapat kongsi menikmatinya.

I TELL YoU

My photo
Alamat di no.75, Titian Sirat,Simpang Neraka 1500 Jalan Iman,Kampung Jannah. Nama aku Abdullah bin Adam. Mendapat pendidikan awal di sekolah rendah Roh. Relax jer kat sekolah tu..tadak peksa pun. Kemudian di hantar sambung blajar kat Sek Men Dunia. Sini tak abis2 peksa dan ujian. Assignment pun banyak. Emmm taktau la sukses ke tidak. Masalahnya Lecture aku dah kasi soalan bocor just aku jer buat dakkk je. Malas study lagi kononnya peksa jauh lagi. Kena Encik Izrael buat kuiz mengejut baru padan ngan muka aku...wa..waa..waa. Nanti penggal pertama nak kena peksa kat Dewan Kubur. Penggal Kedua Peksa Kat Majlis Bandaran Masyhar plak. Lepas tu baru la leh tgok mana nak sambung blajar kat U syurga ker atau U neraka ker

kitab haidistihadahnifas

don't follow me....follow la allah swt dan rasul saw.

BerZina Lebih MuDah DaRi BerNiKaH