Google+ Followers

Sunday, August 31, 2014

Solah Reject!!!

Tertulis dlm kitab ada 10 jenis orang yg solah mereka tidak diterima Alloh swt.

Ranking pertama ialah mereka yg tidak solah berjemaah!!!

Bukan bermakna tidak soh solah mereka, tetapi Alloh tk terima solah mereka.

So buat keje sia2 jer....

Kerja sebulan tapi majikan taknak bagi gaji atau upah pasal majikan tk terima CARA KERJA kita...

Majikan dah bagi tau KITA,  suka kerja tu dilakukan begini begitu tapi kita nk buat ikut kepala sendiri; akal sendiri nk buat cara kita dan paling teruk cara yg telah diketahui CARA YG PALING DIBENCI OLEH MAJIKAN KITA (ALLOH) DAN SUPERVISIOR NYA (RASUL SAW)

Pastu lagi tk malu nk tagih upah gaji hasil kerja kita tu!!!

Lu fikir la dgn mata hati...

Kusampaikanwaluayah

No comments:

I TELL YoU

My photo
Alamat di no.75, Titian Sirat,Simpang Neraka 1500 Jalan Iman,Kampung Jannah. Nama aku Abdullah bin Adam. Mendapat pendidikan awal di sekolah rendah Roh. Relax jer kat sekolah tu..tadak peksa pun. Kemudian di hantar sambung blajar kat Sek Men Dunia. Sini tak abis2 peksa dan ujian. Assignment pun banyak. Emmm taktau la sukses ke tidak. Masalahnya Lecture aku dah kasi soalan bocor just aku jer buat dakkk je. Malas study lagi kononnya peksa jauh lagi. Kena Encik Izrael buat kuiz mengejut baru padan ngan muka aku...wa..waa..waa. Nanti penggal pertama nak kena peksa kat Dewan Kubur. Penggal Kedua Peksa Kat Majlis Bandaran Masyhar plak. Lepas tu baru la leh tgok mana nak sambung blajar kat U syurga ker atau U neraka ker

kitab haidistihadahnifas

don't follow me....follow la allah swt dan rasul saw.

BerZina Lebih MuDah DaRi BerNiKaH