Google+ Followers

Tuesday, August 4, 2009

binatang dlm syurga

Dlm syurga nie kan...ade banyaakkkkk burung burung berterbangan...sambil terbang tu burung2 merayu rayu makan la saya ...tolong la makan la saya...tolong la...Burung nak sangat kita makan diaorang dan sangat berbesar hati untuk dimakan.

Tau sebab ape diaorang nak sangat kita makan???
Emmm sebabnya mana mana burung yg kita makan akan terasa nikmatnya dimakan oleh ahli syurga. Bila aje abis makan campak jer tulang jadik burung balik...(kematian takde dlm syurga) dan burung yg kita makan tadi akan jumpa couplenya (sume idup couple dlm syurga nih) dan burung2 lain sambil menceritakan betapa sedapnya kena makan dek manusia..
Setiap ekor burung ni akan menceritakan kelebihan2 @ kesedapannya kalu kita makan mereka...huh siap citer2 lak tu..masak menda sedap kalu makan dia..
Masing2 ngan gaya tersendiri dan pujuk rayu tersendiri nak offer kat kita suruh makan.Takyah masak lak tu..terus terpanggang jer.
Kat dunia ni bab makan ni takde masalah la sebab ramai leh tolong..tapi kalu bab masak mmg susah. Masak sorang2 lepas tu makan ramai2 mana aci. Tu tak kira nak kena basuh pinggan lak tu. Abis tu nak kena kemas lagi. Makan kat kedai nak kena tunggu, pas tu takut sorang2 lak tukang bayar...hi..hi..hi..
Setiap burung nih ade 70 ribu sayap( mak aaii banyaknya tu..).dan setiap sayapnya ade calour yg berlainan. Burung2 akan spread (kembang kucup) sayapnya supaya warna warna pada sayapnya akan berkelipan/light up nampak pada penghuni syurga.( waaa..cam lampu ari raya lak saya bayangkan..syoknya..jom mati cepat skit!!! kalu confindent ngan amal laa he..he..he.)

I TELL YoU

My photo
Alamat di no.75, Titian Sirat,Simpang Neraka 1500 Jalan Iman,Kampung Jannah. Nama aku Abdullah bin Adam. Mendapat pendidikan awal di sekolah rendah Roh. Relax jer kat sekolah tu..tadak peksa pun. Kemudian di hantar sambung blajar kat Sek Men Dunia. Sini tak abis2 peksa dan ujian. Assignment pun banyak. Emmm taktau la sukses ke tidak. Masalahnya Lecture aku dah kasi soalan bocor just aku jer buat dakkk je. Malas study lagi kononnya peksa jauh lagi. Kena Encik Izrael buat kuiz mengejut baru padan ngan muka aku...wa..waa..waa. Nanti penggal pertama nak kena peksa kat Dewan Kubur. Penggal Kedua Peksa Kat Majlis Bandaran Masyhar plak. Lepas tu baru la leh tgok mana nak sambung blajar kat U syurga ker atau U neraka ker

kitab haidistihadahnifas

don't follow me....follow la allah swt dan rasul saw.

BerZina Lebih MuDah DaRi BerNiKaH