Google+ Followers

Wednesday, August 5, 2009

pasar dlm syurga

Dalam syurga nih kan..kan..kan...ade pasar i cakap u...tapi bukan la pasar malam sebab syurga tadak siang malam..syurga ni cerah jer matahari pun takde..Hari Jumaat ialah hari utk ziarah sesama penduduk syurga nih..Penduduk syurga yang darjat tinggi dan rendah jumpa mase ni laa..Cam pesta la katakan...tapi sume org Allah rahsiakan pangkat dan darjat masing masing. Pakaian ker ape ke sume sama jer setaraf. Ini sume utk elakkan jeles menjeles sesama ahli syurga.

Nak citer la..dlm pasar tu banyak2 bazaar(kedai) ade bazaar jual wajah...he..he.he..wajah.i cakap u..Di sini takyah buat facial i tell you...tak macam kat dunia, emmm nak buat facial la..bubuh tu bubuh ni dah macam antu cina aku tgok. Kalu hujan turun..calourful jadik muka..ade tu gigi pun kena lipstick..

Bazaar kat syurga ni kita bole pilih wajah terus. Wajah mana yg di displaykan kita bole pilih, free sajer. Yang pastinya wajah tu mmg ensem dari wajah kita yg sebelum ni.Lepas tu lak bila kita balik kat syurga kita..bila bagi salam kat orang umah kita, dia kata "eemm suara cam kenal jer, tapi nape muka lain jer nih ensem lak tu", kita pun kasi tau la kita gi bazaar tadi tukar wajah. Maka ke heseman(kacak) kita nurnya akan masuk dalam wajah isteri kita jadik la isteri kita tambah cun melecun lagi dari sebelum nih...

2 comments:

lurvoizra said...

btol ker???mane taw???leh caye ker???

ctnorhatika said...

xprnah dgr psl ni pn..harap2 bkn salah tfsiran la..leh jd sesat..

I TELL YoU

My photo
Alamat di no.75, Titian Sirat,Simpang Neraka 1500 Jalan Iman,Kampung Jannah. Nama aku Abdullah bin Adam. Mendapat pendidikan awal di sekolah rendah Roh. Relax jer kat sekolah tu..tadak peksa pun. Kemudian di hantar sambung blajar kat Sek Men Dunia. Sini tak abis2 peksa dan ujian. Assignment pun banyak. Emmm taktau la sukses ke tidak. Masalahnya Lecture aku dah kasi soalan bocor just aku jer buat dakkk je. Malas study lagi kononnya peksa jauh lagi. Kena Encik Izrael buat kuiz mengejut baru padan ngan muka aku...wa..waa..waa. Nanti penggal pertama nak kena peksa kat Dewan Kubur. Penggal Kedua Peksa Kat Majlis Bandaran Masyhar plak. Lepas tu baru la leh tgok mana nak sambung blajar kat U syurga ker atau U neraka ker

kitab haidistihadahnifas

don't follow me....follow la allah swt dan rasul saw.

BerZina Lebih MuDah DaRi BerNiKaH