Google+ Followers

Tuesday, August 27, 2013

Upah solah berjemaah

Dan lagi kata Rasulullah saw : " Telah menjadi Allah swt akan satu dusun di dlm syurga, dikatakan baginya Madinah Al-Jalal. Dan padanya mahligai dikatakan mahligai 'uzhmah. Dan padanya satu rumah dikatakan baginya Baitul Rahmah, dan padanya 4 ribu ranjang, diatas tiap2 ranjang itu 4 ribu Hurul 'Iin, dan padanya barang yang tiada melihat akan mata dan tiada mendengar telinga dan tiada terlintas atas hati. Sembah seorang: " Ya Rasulullah, bagi siapa ia?" sabdanya: " Bagi orang yg sembahyang lima waktu berjemaah."

KU SAMPAIKAN WALA AYAH

No comments:

I TELL YoU

My photo
Alamat di no.75, Titian Sirat,Simpang Neraka 1500 Jalan Iman,Kampung Jannah. Nama aku Abdullah bin Adam. Mendapat pendidikan awal di sekolah rendah Roh. Relax jer kat sekolah tu..tadak peksa pun. Kemudian di hantar sambung blajar kat Sek Men Dunia. Sini tak abis2 peksa dan ujian. Assignment pun banyak. Emmm taktau la sukses ke tidak. Masalahnya Lecture aku dah kasi soalan bocor just aku jer buat dakkk je. Malas study lagi kononnya peksa jauh lagi. Kena Encik Izrael buat kuiz mengejut baru padan ngan muka aku...wa..waa..waa. Nanti penggal pertama nak kena peksa kat Dewan Kubur. Penggal Kedua Peksa Kat Majlis Bandaran Masyhar plak. Lepas tu baru la leh tgok mana nak sambung blajar kat U syurga ker atau U neraka ker

kitab haidistihadahnifas

don't follow me....follow la allah swt dan rasul saw.

BerZina Lebih MuDah DaRi BerNiKaH