Google+ Followers

Monday, February 3, 2014

Lawak Apakah Ini

Hari nie aku tekan syor nk khidmat masak kat JEMAAH Bangladesh.
Menunya kari ayam. Masak guna pressure cooker. Jimat masa,gas dan sodap dgn izin Alloh.

Lagipun sepanjang sebulan kat indonesia baru nie tk berpeluang masak sebab orang Indonesia baik banget masak tuk kami.

Dipendekkan citer siap ler masakan kari aku tu...pastu suruhlah set Bangladesh nie rase. Perhh sumenya tumb up!!! Sedap ler kironya tu...

Tetiba aku lak yg tak rase sedap...
Rase tak sedap hati...
Dlm hati tertanya tanya, betui ka Bangladesh nie ikhlas kata sedap uhuks.
Sangka baik jer le...

Aku tgok kari aku len macam jer...
Macam tak comel jer macam tak cantek jer...
Perhhh baru aku perasan!!! Ada satu benda aku tak taruk lagi!!!

AKU TAK CAMPAK SERBUK KARI!!!

Patut ler aku tgok kari aku warna puteh jer uhuks.

Tolong jangan gelak yer...control skit. Tu pun Bangladesh siap bertambah tambah kuah...kalu buh kari taktau apa jadik.

Ingat kan cari resepi dlm tong sampah dah cukup teruk...

1 comment:

Iman said...

hihihi pandainya pakcik masak

I TELL YoU

My photo
Alamat di no.75, Titian Sirat,Simpang Neraka 1500 Jalan Iman,Kampung Jannah. Nama aku Abdullah bin Adam. Mendapat pendidikan awal di sekolah rendah Roh. Relax jer kat sekolah tu..tadak peksa pun. Kemudian di hantar sambung blajar kat Sek Men Dunia. Sini tak abis2 peksa dan ujian. Assignment pun banyak. Emmm taktau la sukses ke tidak. Masalahnya Lecture aku dah kasi soalan bocor just aku jer buat dakkk je. Malas study lagi kononnya peksa jauh lagi. Kena Encik Izrael buat kuiz mengejut baru padan ngan muka aku...wa..waa..waa. Nanti penggal pertama nak kena peksa kat Dewan Kubur. Penggal Kedua Peksa Kat Majlis Bandaran Masyhar plak. Lepas tu baru la leh tgok mana nak sambung blajar kat U syurga ker atau U neraka ker

kitab haidistihadahnifas

don't follow me....follow la allah swt dan rasul saw.

BerZina Lebih MuDah DaRi BerNiKaH