Google+ Followers

Tuesday, January 20, 2015

Haid & Istihadah

Membaca statusku kali ini mungkin kamu baru sedar sedang berada dlm keadaan berdosa kerna membiarkan diri dlm keadaan JAHIL...

"Wanita2 yg pertama kali kedatangan haid WAJIB menunggu selama 15 hari dan mandi hadas pada hari ke 16."

Jadi mereka2 yang tidak mengetahui ilmu ini dan tidak gunakan masa untuk mempelajarinya adalah BERDOSA.

Kusampaikanwaluayah

2 comments:

Ummul Ain said...

????Setahu saya kalau dah suci wajib mandi.Kecuali darah masih keluar atau keluar semula.

AkuHuduh said...

ini bg wanita yg FIRST TIME dtg haid kerna mereka ini tiada adat lagi

I TELL YoU

My photo
Alamat di no.75, Titian Sirat,Simpang Neraka 1500 Jalan Iman,Kampung Jannah. Nama aku Abdullah bin Adam. Mendapat pendidikan awal di sekolah rendah Roh. Relax jer kat sekolah tu..tadak peksa pun. Kemudian di hantar sambung blajar kat Sek Men Dunia. Sini tak abis2 peksa dan ujian. Assignment pun banyak. Emmm taktau la sukses ke tidak. Masalahnya Lecture aku dah kasi soalan bocor just aku jer buat dakkk je. Malas study lagi kononnya peksa jauh lagi. Kena Encik Izrael buat kuiz mengejut baru padan ngan muka aku...wa..waa..waa. Nanti penggal pertama nak kena peksa kat Dewan Kubur. Penggal Kedua Peksa Kat Majlis Bandaran Masyhar plak. Lepas tu baru la leh tgok mana nak sambung blajar kat U syurga ker atau U neraka ker

kitab haidistihadahnifas

don't follow me....follow la allah swt dan rasul saw.

BerZina Lebih MuDah DaRi BerNiKaH