Google+ Followers

Wednesday, May 7, 2014

Owh pompuan...

Tu zaman Aisyah ra dan statement dia. Sorang wanita yg Alloh sendiri pertahankan kesucian dia dlm Quran. Juga digelar mufti zaman tu kerna ramai sahabat yg dtg bertanya hukum.
Tu kuar pi masjid tu buat perintah fardhu no 2 dlm Islam.
Bukan pi keje hari2 kuar Rumah!!!
Tempat keje plak campur gaul dgn lelaki.
Isteri nabi saw nk minta belanja lebih skit buat makan supaya dpt menegakkan tulang belakang time tahajjud pun ditempelak nabi saw dgn dikatakan kamu cinta dunia!!! Bahkan diancam tuk diceraikan!!!

Ni kamu pompuan yg makan pakai cukup cuma sb sayang dan tk sanggup berpisah dgn kesenangan dunia jer...sanggup kuar hari 2 dr Rumah.

Lepas tu perasan nk berdiri sebelah Aisyah kat mahsyar kelak???

Emmm alahai...

Kusampaikanwaluayah

I TELL YoU

My photo
Alamat di no.75, Titian Sirat,Simpang Neraka 1500 Jalan Iman,Kampung Jannah. Nama aku Abdullah bin Adam. Mendapat pendidikan awal di sekolah rendah Roh. Relax jer kat sekolah tu..tadak peksa pun. Kemudian di hantar sambung blajar kat Sek Men Dunia. Sini tak abis2 peksa dan ujian. Assignment pun banyak. Emmm taktau la sukses ke tidak. Masalahnya Lecture aku dah kasi soalan bocor just aku jer buat dakkk je. Malas study lagi kononnya peksa jauh lagi. Kena Encik Izrael buat kuiz mengejut baru padan ngan muka aku...wa..waa..waa. Nanti penggal pertama nak kena peksa kat Dewan Kubur. Penggal Kedua Peksa Kat Majlis Bandaran Masyhar plak. Lepas tu baru la leh tgok mana nak sambung blajar kat U syurga ker atau U neraka ker

kitab haidistihadahnifas

don't follow me....follow la allah swt dan rasul saw.

BerZina Lebih MuDah DaRi BerNiKaH